2024. május 6. - Ivett, Frida

Beckham visszafogott lesz?

Az AC Milanban kölcsönben futballozó David Beckham nem ünnepelné gólját a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben.
2010. február 9. kedd 07:15 - HírExtra
Az angol válogatott középpályás erről a manchesteri klub hivatalos magazinjában nyilatkozott, hangsúlyozva, hogy tiszteli volt csapata szurkolóit.

"Időnként, gólszerzés után az érzelmek elragadják az embert, de úgy vélem, ez ebben az esetben nem fordulna elő - mondta. - Továbbra is szenvedélyes híve vagyok a Manchester Unitednek. Az egyik legnehezebb dolog volt számomra kezelni azt a helyzetet, hogy már nem az MU futballistája vagyok" - utalt 2003-as klubváltására.

Beckham, aki manchesteri évei után a Real Madridban kereste a kenyerét, először játszhat volt csapata ellen. Jelenleg ugyan a Los Angeles Galaxy alkalmazásában áll, de a tengerentúli szünetben - már nem először - a milánói csapatban szerepel.

A 34 éves labdarúgó elmondta: továbbra is kötődik az Old Traffordhoz, fontos neki, miként vélekednek róla a manchesteri szurkolók, és számára a United a világ legnagyszerűbb klubja.

Az MU színeiben 13 idény során 394 mérkőzésen lépett pályára, 85 gólt szerzett, hat bajnokságot, két FA Kupát nyert, egyszer pedig Bajnokok Ligája-győztes volt.
Az MU jövő kedden lép pályára Milánóban, a visszavágót pedig március 10-én rendezik Manchesterben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását