2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fidesz: Gyurcsány és az MSZP együtt tették tönkre az országot

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és az MSZP együtt tették tönkre az országot; a Gyurcsány-korszakot fenntartó és működtető MSZP-seknek nem kell aggódniuk, hiszen a mi célunk is az, hogy ügyük a bíróság elé kerüljön.
2010. február 8. hétfő 06:50 - HírExtra
"A korrupcióban, hatalmi visszaélésekben érintettek jogállami módon, törvényes elszámoltatás keretében vállalni fogják a felelősséget tetteikért" - olvasható Cser-Palkovics András közleményében.

Budai Bernadett, az MSZP szóvivője két MSZP-s képviselőjelölttel közösen tartott sajtótájékoztatót vasárnap.

Jeszenszki András és Kispál Tibor bejelentette, hogy rágalmazás miatt feljelentést tesznek. A képviselőjelöltek a személyüket érintő, szórólapokon terjesztett hamis állítás miatt fordulnak bírósághoz.

Budai Bernadett közlése szerint a szórólapokon az jelent meg, hogy a képviselőjelöltek együtt szavaztak Gyurcsány Ferenccel, pedig a jelöltek akkor nem is voltak képviselők. Budai Bernadett úgy látja, hogy a Fidesz "hazug rágalomkampánya" olyan hangulatot gerjeszt, amelyben "a szocialista politikusok éles lőszert, fehér port kaphatnak". A feljelentéseken túl a párt az Országos Választási Bizottságot (OVB) is megkeresi az eset miatt - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását