2022. augusztus 16. - Ábrahám

Top 10-es bűnözőt csípett a BRFK

Top 10-es bűnözőt fogtak el a fővárosban szombaton a rendőrök. A 43 éves férfira sikkasztás, hitelsértés és egyéb pénzügyi nyalánkságok miatt fenték a fogukat a rend őrzői.
2010. február 7. vasárnap 07:38 - HírExtra
A BRFK célkörözési alosztályának munkatársai a XVI. kerületben fogták el az évek óta bujkáló 43 éves férfit, aki ellen vagyon elleni bűncselekmények miatt számos elfogatóparancs volt érvényben, és nem kezdte meg jogerősen kiszabott szabadságvesztését - olvasható a police.hu internetes oldalon.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság, az Érdi Rendőrkapitányság, a BRFK XX.-XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága, valamint a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága egyaránt csalás, a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitánysága pedig sikkasztás gyanúja miatt körözte a 43 éves férfit. A Fővárosi Bíróság pedig azért bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, mert hitelsértés elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg.Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását