2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Újabb elképesztő Schirilla-sorozat!

Ifj. Schirilla György szombaton a Tolna megyei Bikácson folytatta idei téli úszósorozatát, ahol 16 percet töltött a helyi tóban.
2010. február 6. szombat 19:53 - HírExtra


"Nagyon sokan jöttek el megnézni az úszást, ezért is próbáltam igazán látványos bemutatót tartani - mondta az MTI-nek Schirilla. - Sokszor másztam fel a jégtáblákra, melyeken jógagyakorlatokat végeztem. Sajnos alaposan összevágtam magam, a combomon például nagyon csúnyán felszakadt a bőr, ennek ellenére, nagyon jól sikerült a mai nap."
A civilben jógaoktató sportember a múlt héten Dunaföldvárnál úszott volna, ám a jégzajlás miatt el kellett halasztania kísérletét, így a bikácsi volt az idei harmadik jeges "fürdőzése". A korábban Kecskeméten és Vácon tempózó Schirilla ebben az esztendőben a korábbi évek gyakorlatától eltérően nem négy, hanem hat állomásból álló sorozatot mutat be. Legközelebb, jövő szombaton Kaposváron, majd február 21-én Budapesten úszik, s február utolsó hétvégéjén pótolja majd dunaföldvári kísérletét.
Schirilla elsődleges célja továbbra is a hagyományőrzés - édesapja ugyanis 1957-től 37 éven keresztül rendszeresen átszelte télen a Dunát -, de fontos számára az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a közönség szórakoztatása is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását