2024. május 7. - Gizella

Megkezdődött a játékos kampány!

Elindult a Legyél te Magyarország első netminiszterelnöke című kampányverseny második fordulója a hetivalasz.hu és a Média Hungária konferenciairoda közös játékában.
2010. február 5. péntek 18:36 - HírExtra
A nyolc döntős netminiszterelnök-jelölt és csapataik február másodikától megkezdték választási kampányukat a neten. A www.legyelte.hu weboldalon a jelölteket és választási programjaikat is megismerhetik az érdeklődők - közölte a szervező az MTI-vel.

A szakmai zsűri által versenybe juttatott fiatalok és kampánycsapatok programcéljai szerteágazóak. Van, aki egymás meghallgatására, az egymásra való kölcsönös odafigyelésre hívja fel a figyelmet a közéletben és van, aki a sok női netfelhasználóra való tekintettel feminizálná a netet. Több pályázó látja hazánk felemelkedési lehetőségének az internetet, más az e-szektor felemelkedéséhez köti a magyar felemelkedést. Van olyan jelölt is, aki a hazai közoktatás teljes tananyagát tenné fel egy digitális könyvtárba és a minden diáknak ingyenesen biztosított "százdolláros" laptopokkal tenné lehetővé a hozzáférést.

A programok kialakítása után az online kampányban most a célok és tervek bemutatása kezdődik a web ingyenes eszközeivel. Segítségképpen a felkészülésre az újszerű játék kampányszakaszát a csapatoknak szervezett tréninggel indították a játék gazdái. A kétnapos szakmai felkészítőn a hazai sajtóval és azon belül is kiemelten az online média sajátosságaival és a benne elhelyezhető üzenetek formáival, tulajdonságaival ismerkedtek meg a résztvevő fiatalok neves magyar médiaszakemberek segítségével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását