2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Elhunyt a H1N1-nel fertőzött kismama

Elhunyt Budapesten a Kútvölgyi kórházban az a kismama, akit korábban H1N1 fertőzéssel kezeltek és december végén még az egészségügy sikertörténetének tekintettek, mint az első olyan kismamát, aki végül megúszta a H1N1 vírus okozta fertőzést - írta a Népszabadság.
2010. január 26. kedd 10:38 - HírExtra
A lap keddi számában az elhunyt kismama férjének tájékoztatása szerint arról számolt be, hogy a kismama december harmadikán szülte meg gyermekét, aki jól van. Ő azonban négy nap múlva visszakerült a kórházba, január 18-án hajnalban pedig "elment örökre".

A kismama testvére és férje úgy tudja: az influenza szövődménye okozta a bajt.

Arról, hogy pontosan mi okozta az asszony halálát, a Kútvölgyi úti klinika igazgatója, Gál János professzor nem nyilatkozott a Népszabadságnak.

Falus Ferenc országos tiszti főorvos a lapnak elmondta: nincsenek pontos adataik, de szerinte huszonötnél több állapotos nőt kezeltek eddig a kórházak intenzív osztályain. Öten belehaltak az influenza okozta szövődményekbe, köztük a Kútvölgyi úti klinikán elhunyt beteg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását