2024. május 5. - Györgyi

A valaha volt legmocskosabb kampány

Az MSZP minden idők "legbrutálisabb, legmocskosabb és leggátlástalanabb" kampányára készül, a szocialisták Gyurcsány Ferenc hatalomba való visszatérését készítik elő - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
2010. január 10. vasárnap 18:10 - HírExtra
Az MSZP még soha nem állt ilyen rosszul, gyakorlatilag a túléléséért küzd - jelentette ki a fideszes politikus, hozzátéve: a szocialisták jól láthatóan Gyurcsány Ferenc hatalomba való visszatérését készítik elő minden rendelkezésre álló eszközzel.

A helyettes szóvivő azt mondta: az emberek le szeretnék zárni a Gyurcsány-korszakot, az MSZP azonban minden módszert felhasznál, semmitől sem riad vissza. Hozzátette: az elmúlt napokban annyi hazugsággal vádolták a Fideszt, ami egy teljes kampányra is sok lenne.

Külön szólt a benzintender ügyéről, amelynek kapcsán a szocialisták a Fidesz vádolják, miközben az MSZP-s és SZDSZ-s képviselők akadályozták meg az ügyről tárgyaló honvédelmi bizottság határozatképességét, s azt, hogy kérdéseket lehessen feltenni.
Kitért arra is, hogy Molnár Csaba kancelláriaminiszternek pontosan tudnia kellett, hogy a Fidesz-frakció nem önszántából tankol az OMV-kutaknál, hanem kényszerből.

Azt is tudnia kellene, "ha nem hazudna állandóan", hogy a parlamenti frakcióknak kényszerből kell itt tankolniuk, és kényszerből részesei a kormány "elbaltázott", csak az osztrák államnak és cégnek, valamint a szocialista képviselőknek kedvező benzintendernek - fejtette ki az ellenzéki politikus.

Mint mondta, miközben az általuk vezetett cégek vezetőit sorra tartóztatják le, közben kormányzati döntésekkel pártérdekeket és külföldi országok vagy cégek érdekeit védik.
A Fideszt azonban semmi nem fogja eltántorítani, hogy ezt az ügyet is kivizsgálja, akár egy újabb bizottsági ülésen, akár később - fűzte hozzá a helyettes szóvivő.

A fideszes politikus szerint az elmúlt napokban a szocialista képviselők versenyt indítottak, amely arról szól, melyikük "tud nagyobbat és többet hazudni a Fideszről", melyikük tud nagyobb gátlástalanságot elkövetni, rágalmazni.

A Fidesz felszólítja az MSZP-t, hogy hagyja ezt a kampányt abba, ne folytassa ezt a gyalázatot, ne akarja megakadályozni, hogy az ország és az emberek lezárhassák végre a Gyurcsány-korszakot - mondta a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását