2024. április 20. - Tivadar

Mit hoz a jövő?

A családok, gyermekeiket egyedül nevelők, egyedülállók nem találtak a kormányban jó politikai és döntéshozó partnerre 2009.-ben. Kiemelkedett a politikai közéletből a családok életére aktívan figyemet fordító politikusként Balog Zoltán (FIDESZ) Emberjogi parlamenti bizottság elnöke.
2010. január 1. péntek 08:40 - HírExtra
Egy év összegzésében a leglesújtóbb, ha a teljes társadalmi és politikusi érzéketlenség és hibás döntések mutatkoznak olyan ügyekben a döntéshozó politika, a szaktárca és parlament egyes szereplői részéről, amely Magyarországon családok szétesését gyorsítja fel, családok vagyonvesztését idézi elő.


2009.-ben továbbra is elodázott és megoldatlan a kilakoltatások jelenleg csak eseti időszaki móratórium alatt álló több tízezres tömegének gondja.

Felmondott kölcsönszerződések, végrehajtók félig-meddig előkészített végrehajtási eljárásai tavasszal újra politikai figyelmet igényelnek.


A szövetségeseinkkel, így a Lakástulajdonosok Országos Érdekvédelmi Szervezetével közösen kijelentjük, hogy az időben megtett javaslatok ellenére a kilakoltatások veszélye nem lett kezelve.


Hasonlóan megoldatlan és jelenleg hiányzik az egységes politikai fellépés a demokraciát alapjaiban megkérdőjelező magyarországi rabszolgatartás ügyei és jelensége ellen.

Mindezen gondok között és együttérezve a nehéz helyzetben lévő családokal és egydülállókkal kívánunk Boldogabb Újévet 2010. Esztendőre a magyar családok, magyar állampolgárok számára!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását