2024. április 26. - Ervin

Voksán Virág pikáns képeinek története

Voksán Virág zsarolás áldozatául esett még tavaly, de a történet csak idén teljesedett ki igazán. A csinos modell a Cool Live műsorában mondta el Zimány Lindának és Müller Attilának a most előkerült pikáns képek történetét.
2009. december 31. csütörtök 07:03 - HírExtra
Egy évvel ezelőtt saját használatra készített felvételeket Virág és akkori partnere. Ezek a modell pechére benne maradtak a barátja telefonjában, és a készüléket állítólag ellopták. Ráadásul a modellt egy ismeretlen férfi még fel is hívta, hogy azonnal fizessen neki egymillió forintot, különben a képek nyilvánosságra kerülnek. Persze a lánynak eszébe sem jutott fizetni.

Azóta viszont a zsaroló nem jelentkezett, talán megijedt, de a képek mégis közszemlére kerültek. A hírességet nem érdekli, hogy mindeki megnézheti intim fotóit az interneten, amit tudott, már letiltatott, de így is maradt pár site, ahol a kíváncsi férfiszemek fellelhetik magángyűjteményét. Napvilágot láttak azonban olyan találgatások és pletykák is, miszerint a modell tervezte ezt így. Virág így vélekedik erről:

- Ez valóban nem médiafogás, nem szerettem volna magán- és médiacélra pózolni. Ebben a sztoriban én abszolút áldozat vagyok –mondta Virág a Cool stúdiójában.

A celeb nem szégyelli a felvételeket, de nem is büszke rájuk. Egyébként semelyik lánynak nem ajánlja, hogy magáncélra engedjék magukat lefotózni, illetve ő soha többé senkivel nem fog ilyen szituációba belemenni.
Forrás: rtlbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását