2024. május 4. - Mónika, Flórián

Fidesz: jövőre rosszabb lesz

A Fidesz szerint jövőre rosszabb lesz a nyugdíjasoknak, aki pedig ezzel ellentétben azt állítja, hogy 2010-ben jobb lesz nekik, "annak vagy fogalma sincs az idősek helyzetéről, vagy hazudik".
2009. december 30. szerda 15:11 - HírExtra
Iván László, az ellenzéki párt nyugdíjas tagozatának elnöke ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy javul a nyugdíjasok anyagi helyzete a jövő évben.

Arra a kérdésre, minek alapján mondja azt, hogy jobban élnek majd a nyugdíjasok, ha az inflációkövető nyugdíj mellett eltűnik a 13. havi nyugdíj, Korózs Lajos azt mondta: a kormány - egyedüliként a rendszerváltás óta - 5 éven keresztül tudott többletjuttatást adni a nyugdíjasoknak, amire ő nagyon büszke.

Iván László ezzel szemben úgy véli, egyértelmű, hogy rosszabb lesz az időseknek, hiszen az inflációkövető nyugdíj mellett eltűnik a 13. havi nyugdíj, minden drágul, nőnek a rezsiköltségek, "a szocialisták elveszik a fűtéstámogatást, ráadásul a magánnyugdíjrendszer tervezett privatizációjával az MSZP a jövő generációk nyugdíjának ellopását készíti elő".

A Gyurcsány-Bajnai-korszak egyik legnagyobb vesztesei az idős emberek, ezért az új kormány feladata lesz biztosítani, hogy a nyugdíjasok ismét méltó körülmények között élhessenek - összegezte véleményét a fideszes politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saro44
2009. december 30. 17:22
A FIDESZ nyilatozatához abban az eetben amint megnyerik aválasztást tenni kell elenne megadni a 14-havi nyugdijat is ahogy igérték+tegyék helyre az országot !
Új költségvetés munkahelyek reálbérek emelése rajta csinálják nagyon vigyázniuk kell a kijelentésekkel mert ha em valósitják meg akkor az is baj !Ha igen akkor az is mert csőde megy az ország!Nagyon jó lenne ha össze vissza nem nyilatkoznának maradjanak a realitás talaján!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását