2024. május 14. - Bonifác

800 millió többlettámogatás Győr megyének

Győr-Moson-Sopron megye hat fekvőbeteg-intézménye összesen 804,6 millió forint többlettámogatásban részesül abból a megtakarításból, amely az ellátórendszer ésszerűsítésének, a jogviszony-ellenőrzés szigorításának, a gyógyszer-gazdaságossági törvénynek és
2007. szeptember 7. péntek 20:44 - Hírextra
A megye legnagyobb fekvőbeteg-ellátó intézménye a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház mintegy 423 millió 600 ezer forint többletpénzhez jut, a soproni Erzsébet kórház pedig több mint 149 millió forintot költhet az ellátórendszer minőségének javítására - közölte a politikus.

Tájékoztatása szerint 84 millió forintot meghaladó összeget kap a soproni Állami Szanatórium, közel 34 millió forintban részesül a csornai Margit kórház, s a kapuvári kórház 39 millió forintot kap. A mosonmagyaróvári Karolina kórház 74,5 millió forint költhet a betegek komfortérzetének jobbítására. Az összeget két részletben - szeptemberben, illetve a IV. negyedévben háromhavi bontásban kapják meg az intézmények. A pénzt minőségi fejlesztésekre fordíthatják - mondta Mohos Antal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását