2024. május 8. - Mihály

Feljelentés csalás miatt

Csalás és okirat-hamisítás miatt feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen Veszprém város címzetes főjegyzője, Büki Szilvia a múlt héten a megyei rendőr-főkapitányságon - közölte Hartmann Ferenc, a városi közgyűlés szocialista frakcióvezetője kedden sajtótájékoztatón. A politikus a jegyzőtől kért iratbetekintés engedélyezését követően nézhette meg a rendőrségnek címzett levelet és annak mellékletét.
2009. december 22. kedd 20:30 - HírExtra
Hartmann Ferenc elmondta: az ügyre úgy derült fény, hogy az egyik pénzintézet egy szabad felhasználású hitel nemfizetése miatt az önkormányzathoz fordult.

A szocialista politikus a látott dokumentumok alapján azt állította, hogy hamis a törlesztőrészletek levonása érdekében a banknak kiállított, Hudvágner Tamás fideszes önkormányzati képviselő nevére szóló munkáltatói igazolás, mert egy önkormányzati képviselőnek tiszteletdíja van és nem munkabére, továbbá a levélre ráhamisították a polgármesteri hivatal bélyegzőjét és az önkormányzat egyik irodavezetőjének az aláírását is.
Hartmann Ferenc úgy véli: miután az ismeretlen tettes Hudvágner Tamás érdekében követett el közokirat-hamisítást, a jobboldali szavazók is minden bizonnyal azt várják az érintettől, hogy álljon a nyilvánosság elé és tisztázza az ügyet, mert ez elemi érdeke Veszprém önkormányzatának is.

Mazák György szocialista képviselő hozzátette, hogy a Hudvágner családhoz köthető a veszprémi Dózsa téri bevásárlóközpont megvalósítására kötött önkormányzati előszerződés, amelynek intézése közben Hudvágner Tamás "elfelejtette" bejelenteni érintettségét, s a fideszes képviselő családjának másik vállalkozása, a Benzinklub Kft. szintén erősen vitatott körülmények között kötött megállapodást a veszprémi önkormányzattal egy helyi parkolóház megépítésére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását