2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Szívem, egy kés áll ki a hátadból!

Késsel a hátában utazgatott buszon - többször körbe-körbe, bóbiskolva - fél éjszaka egy orosz férfi, majd pedig otthonában nagyot aludt minden panasz nélkül. Elég nagy késsel és elég jól aludt, annyira jól, hogy végül a feleségének kellett figyelmeztetnie
2008. április 18. péntek 12:01 - Hírextra

Az 53 éves férj, aki amúgy villanyszerelő, az előző nap java részét iszogatással töltötte egy cimborájával, és mámorában nem vette észre, hogy megkéselték. Amikor aztán ébredés után a konyhába kilépve lehajolt a hűtőhöz, hogy szomját csillapítsa, a feleségének szemet szúrt a 15 centis pengéjű kés nyele.

A férfival azonnal kórházba száguldottak, de az orvosok szerint a kés nem sértett meg egyetlen létfontosságú szervet sem.

A férfi csak mosolyogva legyint megkéselésére, nem akar feljelentést tenni. A helyileg illetékes ügyészség azonban igen: eljárást kezdeményez az ivócimbora ellen, aki akár 8 év börtönt is kaphat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását