2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Fidesz: Szijjártónak nincs tisztsége Győrben

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője egy ideje már semmilyen tisztséget nem visel a győri kosárlabdaklubban - közölte a Fidesz sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel a szocialista Török Zsolt sajtótájékoztatójára reagálva.
2009. december 21. hétfő 14:51 - HírExtra
Havasi Bertalan közleményében rögzíti, hogy Szijjártó Péter soha nem használta a győri önkormányzat Audiját. Hozzáteszi: a bíróság jogerősen azt mondta ki, hogy Szijjártó Péter közszereplőként köteles elviselni a szocialistáknak azt a bántó véleményét, miszerint ő "mutyizott" és "panamázott".

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn azt mondta: távoznia kell a közéletből Szijjártó Péternek, mert többször is hazudott és lebukott, először akkor, amikor jogosulatlanul használta a győri önkormányzat Audiját, majd akkor, amikor a bíróság jogerősen kimondta, hogy Szijjártó Péter "mutyizás" részese volt Győrben.

Most azzal bukott meg a Fidesz elnöki stábjának vezetője, hogy azt állította a párt sajtóosztályán keresztül, nincs tartozása az elnökletével működő győri kosárlabdaklubnak, holott a kft. ellen felszámolási eljárás indult - közölte.

Havasi Bertalan közleményben azt írja: az általa vezetett sajtóosztály soha nem állított olyat, amit Török Zsolt nekik tulajdonít, ők azt mondták, és ezt meg is ismétlik, hogy Szijjártó Péter egy ideje már semmilyen tisztséget nem visel a győri kosárlabda klubban.

"Képviselő úr! Egy kicsit nem kínos már ez az egész magának?" - zárja közleményét Havasi Bertalan.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását