2024. május 2. - Zsigmond

Molnár Anikó legújabb segge

Molnár Anikó mellei után most fenekét műtette meg: kisebb, formásabb és izmosabb lett - és szívesen pózolt vele a kamerák előtt.
2009. december 15. kedd 13:26 - Pásztor Balázs
Molnár Anikó a testéből él - és ezt mindenki tudja. Volt már luxusprosti, mutogatta magát a való villában, szeretkezett nyilvánosan, csinált párjával erotikus showt, és a sort szinte a végtelenségig lehetne folytatni. A munkaeszközt viszont kordában kell tartani, így igaz ez a testére is: mát kétszer megnagyobbította a mellét, most pedig a fenekét formáztatta meg. Persze büszke is rá, így ország-világnak mutogatja.

"Igyekszem majd minél hamarabb eljárni sportolni, bár egyelőre nem nagyon van erre időm. A változás szemmel látható, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és szerencsére a ruhatáramat sem kell kicserélni, hiszen az új fenék az eddigi nadrágjaimba is belefér, csak sokkal szebben tölti ki azokat" - mosolygott boldogan Anikó.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását