2024. május 5. - Györgyi

Dzsudzsák Balázs közösségi oldalon csajozik!

Az Eindhoven magyar focistája az egyik legnagyobb közösségi oldalon csajozik. Az „áldozat” maga Róka Adrienn aktmodell, és bár még nem volt meg az első randi, már a házasság is szóba került.
2010. július 9. péntek 08:18 - HírExtra
Dzsudzsák Balázsnak aligha akadnak nőproblémái: egyik szépség követi a másikat a focista társaságában. A VIVA tévés Ada és Bódi Sylvi úgy tűnik, Róka Adrienn aktmodell akadt a 375 millió forintot kereső futballista horgára, legalábbis az egyik legnagyobb közösségi oldalon írt üzenete szerint: „Ahogy hazaértem, megkérem a kezed. Nálad jobb asszonykát nem találok” – írta ország-világ előtt a legnagyobb közösségi portálon Dzsudzsák Róka Adriennek. A fiatalok több alkalommal is a nyílt színen vívtak romantikus szócsatát, így az ismerőseik előtt ma már nyílt titok, hogy férjnek, feleségnek szólítják egymást – noha soha életükben nem találkoztak. Illetve: az első randit a napokban tervezik.

– Szerdán este értem haza, s bár egyelőre telefonon sem beszéltünk soha, való igaz, csütörtök estére terveztük a „házasságunkat” – mondta a Borsnak Dzsudzsi. – Nagyon aranyos lány, jó a dumája, pozitív gondolkodású, s ha valóban olyan, mint a képeken, akkor bizony nagyon attraktív – magyarázta a focista, majd a Bors kérésére azt is elárulta, a randiról egyelőre nem tud részleteket. – Ha valóban szerelem lesz ebből a dologból, akkor az biztos, hogy egyhetes továbbképzésre küldöm majd szülőfalumba, Nyírlugosra, mert sokan állítják, jól főz, de a nyírségi töltött káposztát meg kell tanulnia. Utána Eindhovenben mindennap gyakorolhatná az elkészítését –mosolygott a válogatott közép-pályás.

Adrienn, aki 2007-ben a playmate-választásra is jelentkezett, és alig akart válaszolni a kérdésekre, de végül mégis...

– Valóban nem találkoztunk még, de nagyon szimpatikus fiú – magyarázta a lány mosolyogva. – Csütörtök estére terveztük az első randevút, de hagyom, hogy ő legyen a férfi, így a programok tekintetében szabad kezet kap. Egyelőre nehéz megjósolni, valóban lehet- e szerelem ebből a kapcsolatból, de ha igen, el tudom képzelni, hogy Hollandiába költözök Balázshoz. De hangsúlyozom: csak ha szerelem lesz, s csak ha ő is ezt szeretné – mosolygott a szőke kebelcsoda.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Boss
2010. július 19. 14:28
http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/cynthiafox.html
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását