2024. április 19. - Emma

Magasztalják Tabáni Istvánt

Komoly rajongótábora alakult pillanatok alatt Tabáni Istvánnak, az aranytorkú teremőrnek.
2009. december 15. kedd 09:56 - HírExtra
Az interneten Tabáni István Kör szerveződött. Az oldalon a lelkes rajongók egy Istvánról szóló könyv kiadásán fáradoznak.

Vannak köztük olyan fanatikusok is, akik szinte vallásos áhitattal tekintenek a csepeli fiúra. Imádatuknak az interneten adnak hangot.

„Megváltozott az életünk, amióta István feltűnt. Alig várjuk, hogy lássuk. Szükségünk van rá. Abban bízunk, hogy a műsor vége után koncertezni fog, és ismét láthatjuk őt énekelni. Számunkra is furcsa mindez, mert soha nem voltunk rajongó típusú emberek. Az interneten szerveződünk TIK, azaz Tabáni István Kör néven” – magyarázta Mészáros Zsolt, aki a csoport néhány tagjával közösen úgy döntött, egy könyvmegírásával tiszteleg a teremőr előtt.

„Szeretnénk megajándékozni azért, amit kapunk tőle. A könyv a fantáziánkon és érzéseinken keresztül mutatja be Istvánt, és azt a változást, amit a megjelenése hozott az életünkben. Mészáros Zsolt bízik benne, hogy sikerül kiadót találniuk a különleges kötethez.”

„Elég nehéz kiadni egy könyvet, a költségek még kis példányszámnál is magasak. Ezért éppen lázasan szponzort keresünk. Nem célunk hasznot húzni a kiadványból, csak István miatt csináljuk az egészet.”

A szerény dalnok meglepődött, amikor tudomására jutott a rajongók igyekezete.

„Először azt hittem, viccről van szó. Nagyon furcsa számomra ezt megélni, de jó érzéssel tölt el, hogy örömet okozhatok másoknak. Sokan az utcán is megállítanak: a buszon utazva egy női táskát kellett aláírnom, a metrón pedig néhány munkás a ruhájára kért autogramot. Ez már majdnem olyan, mint egyfajta Tabáni- láz!” – mondta az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzője a Borsnak.

A kiscsillagot övező imádat sokaknak Zámbó Jimmyt juttatja eszébe. Talán nem véletlenül, hiszen kettejük pályája több hasonlóságot is mutat. Akárcsak Jimmyt, a csepeli fiút is későn fedezte fel magának a szakma, dalaiktól középkorú nők tucatjai sírják tele zsebkendőiket, ráadásul mindketten csepeliek. Ezek fényében az sem meglepő, hogy István legutóbb a Király egykori nagy slágerével állt színpadra.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását