2024. május 2. - Zsigmond

Veres Robi kés alá feküdne

Szövegbe öntötte bánatát a mezőtúri rapper, és ez a döntőt érte neki. Veres Robi anyja azonban inkább nem szeretné, ha győzne fia: csak sikerüljön az operációja…
2009. december 14. hétfő 12:59 - HírExtra
Marika néni könnyei hazáig potyogtak a Csillag születik múlt szombati középdöntője után, tegnap délelőtt pedig szintén könnyek között készítette el a vasárnapi ebédet. MC DC édesanyja kalauz, és ma már országszerte tülköl neki a többi vonat, hogy gratulálnak a mozdonyvezetők tehetséges gyermekéhez. A váratlan népszerűség pedig visszaadta a kiscsillagnak a reményt a rendkívül fontos operációhoz.

„Mindennél fontosabb a kisfiam egészsége! Inkább ne is nyerje meg a versenyt, csak a műtétje sikerüljön – mondta Marika. – Nagyon féltem őt! Az első műtétje nem sikerült, újra el kellett vágni lábában a csontot, s fordítani rajta egyet. Ezért lett ilyen, amilyen most. Csak állni tudott, amikor a Pethő Intézetbe került, ott tanították meg járni, esni. Négy centivel rövidebb az egyik lába, műtéttel lehetne meghosszabbítani, utána valószínűleg a gerincét is helyre kell majd tenni. Aggódom érte, és mérhetetlenül büszke vagyok rá” – nyilatkozta híressé lett fiáról a meghatott anyuka.

Robi Hajdú Péternek az Esti Frizbi felvételén elmondta: sikereivel közelebb került a cél, az operáció. Tisztában van vele, hogy hosszú még az út a gyógyulásig, számos vizsgálat vár rá, de vállalja a kockázatot.

„Meg akarok dolgozni azért a pénzért, ami az operációimhoz szükséges lehet. Ha lesznek felajánlások, természetesen nem zárkózom el, de önerőből állnék talpra, hiszen az eddigi életemben is erre voltam kényszerítve. Sok vizsgálat vár még rám, korai lenne konkrétumokról beszélni” – nyilatkozta a pörgőnyelvű rapper.

A műtétek pár millió forintot vonnának el a huszonhét éves dumaláda pénztárcájából, azonban segítségükkel visszakaphatná azt, amivel az élet megrövidítette: négy centit.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását