2024. április 27. - Zita

Ez bizony szívás!

Voksán Virágról pornográf fotók kerültek fel a világhálóra, feltételezhetően azoknak a tolvajoknak a jóvoltából, akik még januárban ellopták a Playmateből DJ-vé vált hölgy mobiltelefonját.
2009. december 11. péntek 09:59 - HírExtra
Voksán Virágot kompromittáló pornóképekre bukkant a Bors. 2006-ban, Playmateként híressé vált hölgy telefonja ugyanis egy esztendővel ezelőtt eltűnt, amelyen számos kép-video volt megtalálható. Voksán kisasszonyt a tolvajok még januárban megkeresték, és nem kevesebb, mint egymillió forintot követeltek tőle: cserébe az ellopott készüléket visszajuttatták volna hozzá. A Playmate nem fizetett, és most már bánhatja.

„Hála” az internetnek, a kifejezetten „pornószagú” képek már az érdeklődő közönség számára is elérhetőek. A képeken, Voksán kisasszony látható egy úriember társaságában: orális kényeztetés közben.

A hat fotót egy ismert szexoldal, amatőr párokról szóló rovatába, egy DJVirag nevű felhasználó töltötte fel, a következő szöveggel. „Sziasztok! Itt vannak a képeim, remélem, tetszenek. Szeretek modellkedni, DJ-skedni, és természetesen a szexet is. Ha tetszenek a képek, teszek még fel.”

Az érintett, a következőképpen kommentálta az igen kínos esetet.

„ Szerencsétlenségemre a közelmúltban ellopták egykori párom mobiltelefonját, amelyen megtalálható pár perces amatőr házi videónk is. A felvételt saját célra készítettük. Roppant kínos lenne, ha a felvételen látható orális szexet illetéktelenek is megnéznék, hiszen ez csak két emberre tartozik. Elhatároztam, hogy nem fizetek. Inkább vállalom a következményeket, mint hogy egyetlen fillért is adjak egy ilyen szemétládának.” Nyilatkozta Voksán, és közölte, hogy soha többé nem engedi, hogy valaki videóra vegye, miközben szexel.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását