2024. április 28. - Valéria

A legrondább karácsonyfa

Megvan Nagy-Britannia legcsúfabb karácsonyfája - legalábbis Peterlee városának lakosai szerint. Az övék az. A városházán áll a város karácsonyfájaként.
2008. december 4. csütörtök 07:45 - Hírextra
Az önkormányzat azzal védekezik, hogy a fenyő csak pár órával érkezett hamarabb, mint ahogy ünnepélyesen felkattintották a díszkivilágítást, így már nem volt idő másikat hozatni.
Az önkormányzatot azóta elárasztották a panaszok, amit megért az egyik tanácsnok.

"A gazdasági helyzetben igazán jó lett volna valami felemelő, ám ez a fa csak még lehangolóbbá teszi az ünnepet. Már most olyan, mint az ünnepek után kihajított" - mondta Joan Maslin a Daily Telegraph című brit lapnak az "erősen ágszegény", szemet bántó "díszpéldányról".

A fa amúgy egy bevásárlóközpont adománya. Vezetője elismeri, hogy a fenyő tényleg ritka ronda, de a város nemigen szólhat, mivel egy pennyvel sem járult hozzá a kiadáshoz.

"Mi normális fenyőt rendeltünk, aztán amikor megérkezett ez a szörnyűség, már késő volt. A városközpont világítására komoly összeget költünk és játékokat is adományozunk szombatonként gyerekeknek, azok nem ilyen minőségűek. Ha a város vezetői elégedetlenek, vegyenek ők másik fenyőt" - mondta Mike Weston.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását