2024. május 2. - Zsigmond

Újabb szál a Balla Irma-gyilkosságban

Egykori pártfogója szerint a korábban beismerő vallomást tett, azt később visszavonó D. Lajosnak köze lehetett Balla Irma megöléséhez; a hétfőn a Hajdú-Bihar Megyei Bíróságra tanúként beidézett pártfogó erre beszélgetésük közben D. Lajos reakcióiból következtetett.
2009. december 7. hétfő 10:23 - HírExtra
A tanú elmondta: a lopások, betörések miatt elítélt D. Lajos közölte vele, hogy korábban tanúként hallgatták meg a gyilkosság ügyében. Megkérdezte tőle, hogy nincs-e köze a gyilkossághoz, amire D. Lajos rövid csend után nem adott egyértelmű választ, nem tiltakozott a feltételezés ellen. A pártfogó ezt követően erről a fejleményről tájékoztatta Nagy Antal bírót.

Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt a lakásán gyilkolták meg 2007 húsvétján. Egy évvel később a fiát gyanúsították meg a gyilkosság elkövetésével, akit őrizetbe vettek, majd egy évig előzetes letartóztatásban tartottak. Jelenleg szabadlábon védekezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását