2024. június 16. - Jusztin

Állítólag: menesztették a futballedzőt

Német lapértesülések szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapatának elöljárói a gyenge szereplés miatt menesztették Markus Babbel vezetőedzőt.
2009. december 6. vasárnap 17:08 - HírExtra
A hírt a Bild című lap közölte vasárnap internetes oldalán.

A klub hivatalosan egyelőre nem erősítette meg az információt, ám jelezte, hogy még vasárnap 18 órától sajtótájékoztatót rendez.

A fiatal szakember elküldése nem lenne meglepetés, mivel az együttes a 18 csapatos Bundesliga 16. helyén áll mindössze 12 ponttal, s az utóbbi nyolc bajnoki fordulóban nem tudott nyerni. Szombaton hazai pályán a Bochummal játszott 1-1-es döntetlent úgy, hogy a 89. percben kapott gólt a már tíz emberrel játszó riválisától.

A Bajnokok Ligájában jobb helyzetben van a gárda mint a Bundesligában, ugyanis a jövő heti utolsó forduló előtt reális esélye van a 16 közé jutás kivívására.

Babbel a legutóbbi szezon közben vette át az együttes irányítását, és tavasszal sikeresen dolgozott, meglepetésre a harmadik helyig vitte a csapatot a bajnokság végéig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását