2024. május 13. - Szervác, Imola

Szeretettel gondolok Rád - Tibi

A Bonbonetti Csoport egy különleges meglepetéssel szeretne örömet okozni a gyermekotthonok kis lakóinak. Bakáts Tibor, a tibi csoki nagykövete és a Jóban Rosszban sztárjai - Végh Judit, Novák Heni és Brózik Klári - jótékonysági országos turnéra indulnak december 02-tól.
2009. december 2. szerda 15:02 - HírExtra
A megyei közgyűlések elnökeinek segítségével kiválasztották azokat a hátrányos helyzetben lévő intézményeket, amelyek a legkevesebb támogatáshoz jutnak.

A Bonbonetti Csoport felkérte Bakáts Tibit, aki maga is nagy tibi csoki rajongó, hogy legyen nagykövete a jótékonysági akciónak.



A népszerű kritikus örömmel elfogadta a megbízatást, mivel ő maga is sok éven keresztül volt Mikulás, és nagyon szerette ezt a szerepet. Most a tibi csoki nagyköveteként vállalta a hosszú utazást országszerte, hogy személyesen juttathassa el a meglepetést a gyerekeknek.

A sztárok a csomagolásnál is segédkeztek, és nagy gondossággal pakolták az édességeket a kis zacskókba, miután a csoki gyárban betekinthettek a csokoládékészítés fortélyaiba.



A Jóban Rosszban sztárjai - Judit, Heni és Klári – nagy örömmel vállalták a feladatot, hogy segítsenek Bakáts Tibinek, mivel mindannyian nagyon szeretik a gyerekeket és az ünnepek közeledtével, számukra is fontos, hogy egy kis örömöt csempésszenek a srácok hétköznapjaiba.

A jótékonysági turné hivatalos szállítója a Zóna Taxi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását