2024. május 12. - Pongrác

Az orgazmusig vezető aranyút

A szex része az orgazmus, azonban sok nőnek nem sikerül ezt elérnie minden szexuális együttlét alkalmával. Most receptet adunk ahhoz, hogy miként tudod elérni az orgazmus minden együttlét alkalmával.
2009. december 2. szerda 15:19 - HírExtra
Köztudott, hogy a férfi és a női előjáték jelentősen különböző időt igényel. A férfiak a nőkkel ellentétben képesek csupán virtuális ingerek hatására is felizgulni, míg a nőknek fizikai ingerlésen túl a lelki egymásra hangoltságnak is meg kell lennie. A nőknek így gyakran meg kell küzdeniük azért, hogy az előjáték megfelelő hosszúságot érjen el számukra, hiszen ennek hiányában nagyon sanszosan indulnak az orgazmusért. Amennyiben párod szereti elsietni a dolgot nincs más választásod, mint kezedbe venni az irányítást és diktálni a te általad meg kívánt tempót.

Az irányítás átvétele nem egyszerű, de van pár tipp arra, hogy miként lehet ügyesen megküzdeni a párod türelméért. Az előjáték könnyedén meghosszabbítható, ha párodat hanyatt fekteted és elkezdesz játszani péniszével, úgy hogy fölé helyezkedsz, de nem hagyod behatolni. Amennyiben egyik lábaddal térdelsz párod csípője mellett és azon tartod a súlyodat, míg a másik lábaddal csak az egyensúlyodra figyelsz könnyedén el tudsz játszadozni magaddal. Vélhetően hamar be fog indítani téged is, ha partnered péniszével gyengéden körözöl a csiklód körül és néha pár centire engeded behatolni, majd utána folytatod a saját izgatásod.

A lényeg, hogy legyen elegendő időd arra, hogy beindulj és ne kelljen sokat várnod az orgazmus eléréséig. Amennyiben ez a pozíció tetszik, és készen állsz arra, hogy egymáséi legyetek, úgy a másik lábadat csupán hagynod kell ugyancsak térdelő pozícióba engedned, így lovagló pózba lendülsz át és párod könnyedén be tud hatolni. Mivel te vagy a nyeregbe, így szabályozhatod a behatolás szögét, intenzitását, irányát. Az orgazmus elérését elősegíti, ha párodat meggyőzöd arról, hogy a nagy ügetés közben izgassa csiklódat, vagy éppen úgy döntesz, hogy ebben a kérdésben ki tudod szolgálni magad is.

Nem muszáj azonban a lovagló pozícióhoz ragaszkodni abban az esetben, ha már kellőképpen beindultál. Arra is lehetőségetek van, hogy bizonyos időközönként cseréljétek a pozíciókat, de javasoljuk, ha megtaláltátok a legforróbbat, akkor azon felesleges változtatni. A partnered számára teljesen mindegy a pozíció, hiszen a férfiak számára a forró vagina a legnagyszerűbb hely és extra élvezetet nyújt számukra, mikor az orgazmus elindítja az izom összehúzódásokat.

Ekkor neked már nem kell aggódnod azon, hogy mikor éred el az élvezetek tetőfokát, hisz te már ott vagy. Azonban ezen állapot eléréséhez szükséged lesz a partnereddel való teljes összhangra, és arra, hogy elégedett legyél magaddal, a testeddel és a partnereddel egyaránt. A női orgazmus csak akkor elérhető, ha képes vagy átadni magad teljesen az érzékiségnek és ki tudod tisztítani a fejed. A legprofibb orgazmus gyilkososok a gondolatok, így aztán az irodai problémákat igyekezz a hálószobán kívül hagyni és azon se kezd el gondolkozni szex közben, hogy mit főzzél holnap ebédre.

A cikk folytatását itt olvashatja.
Forrás: napidoktor.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását