2024. június 14. - Vazul

Adventi programok

Kaposvári Advent - Karácsonyi Ünnepi Hetek címmel november 29-étől karácsonyig több mint félszáz színvonalas műsorral várják a kaposváriakat és városba látogatókat a főtéren, a templomokban, több kiállítóhelyen és a művelődési házban.
2009. november 27. péntek 22:41 - HírExtra
Advent első vasárnapján a főtéren felállított város karácsonyfáján és a környező utcákban felgyúlnak az ünnepi fények, ezzel veszi kezdetét a somogyi megyeszékhely ez évi utolsó nagy rendezvénysorozata.

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes időtöltést kínáló programokban színészek, zenészek, civil egyesületek szórakoztatják a nézőket.

A gyerekek játékos vetélkedőn, a Mikulás bajnokságon mérkőzhetnek meg, a Luca Olimpián népi játékok és szokások elevenednek meg, a felnőtteket váró hangversenyeken templomi kórusok, vegyes karok, népdalkörök lépnek fel, Mendelssohn, Mozart és Beethoven művei is felcsendülnek a Kaposvári Szimfonikus Zenekar előadásában.

Ajándékok választásához a december elsején kezdődő karácsonyi vásáron kaphatnak ötletet a sétálóutcán felállított 26 sátorban kínált portékáikból.

Szilveszter éjszakáján koncertekkel, tűzijátékkal kísért óévbúcsúztatót tartanak a város főterén, január másodikán pedig a Csiky Gergely Színházban ad újévi koncertet a Kaposvári Szimfonikus Zenekar és a Vikár Béla Vegyes kar.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását