2024. május 5. - Györgyi

A Mikulás is változik?

Közelít a nagy nap, hamarosan itt a Mikulás! Ennek határozottan örülünk, de a haladás jegyében új mikulásfajtákat kívánunk bemutatni. Jelen cikk elolvasása 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
2009. november 26. csütörtök 12:29 - Győry S. József

Ufonauta mikulás

E. T. hazatelefonált, az űrhajó el is jött érte, de sajnos lezuhant. Érthetően ez már nincs benne a happy enddel végződő mozifilmben, de a HírExtra ennek is utánajárt. Kedvenc űrlényünk azonban túlélte, és rajta kívül még sok űrlény élvezi planétánk vendégszeretetét. Ilyen Dennis Rodman, és az előnytelenül telt szájú nő, akinek sajnos nem jut eszembe a neve. De milyen dolog lenne, ha ők kimaradnának a mikulásozásból? Így hát eljött értük minden űrlény legmikulásabbika!

Előnyök: Bárhová képes oda teleportálni. Űrjárgányából képes a másodperc törtrésze alatt a megfelelő helyre eljuttatni az ajándékokat. Nem fogyasztja el a kikészített kekszet és tejet, hisz számára az mérgező: jó lesz az a húsvéti nyuszinak. Vagy a nagymamának.

Hátrányok
: A gyerekek valószínűleg félnének tőle, hiszen a külseje nem hétköznapi: bár a mai világunkban ki tudja? Ha „bekattan”, nagy vágyat érez a föld elpusztítására. Alkalomadtán elrabolhat pár személyt, szexuális kísérletek alanyának. Will Smith, és Tommy Lee Jones állandóan a nyomában van.

Mikulás kéjhölgy

Vajon eme mikulás alfajnak mit rejteget a puttonya? Egyáltalán van puttonya? Talán nincs is rá szüksége, hiszen az ajándék nem más, mint saját maga. Persze gyerekekhez,- és alternatív nemi gondolkodású férfi párokhoz - nem látogat, ha mégis, a gyerkőcnek be kell érnie egy anyai(?) puszival ajándék gyanánt. Természetesen utána egyből a családapa hálószobájába látogat, ahol hódolhat kedvenc sportjának: a kéjrúdtáncnak. Plusz pikantériája a dolognak, ha a családanya felébred a jellegzetes zajokra, viszont így a meglepetés számára is garantált.

Előnyök: Kifejezetten barátságos, hiszen hozzátartozik a munkaköréhez. Jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat, mivel hozzászokott már: télen-nyáron az utcán tartózkodik. Nem szőrös, vagy legalábbis másutt növeszt dús „szakállat”.

Hátrányok: Rudolf rénszarvas más funkciót tölt be: megkapta a strici szerepet, melyet rossz esetben eltúlozhat, rúgása diótörő lehet. A másutt növesztett dús „szakáll” sokszor kellemetlen lehet. Dekoratív, és pénzért mindenre hajlandó. Veszélyes kombináció, gondoljuk el mi a helyzet akkor, ha a terrorista mikulás felbéreli, egyfajta figyelemelterelőnek. Vagy nemes egyszerűséggel szexbombának használja.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását