2024. május 5. - Györgyi

Ihos egy jósnő szerint egyedül hal meg

Ihos József humorista, szakított 21 évvel fiatalabb párjával, Vikivel. Ihost nagyon megviselte a dolog, az egyik bulvár lapnak nyilatkozott az érzéseiről.
2009. november 25. szerda 09:10 - HírExtra
Pár hónappal ezelőtt még ekként nyilatkozott a Blikknek, Vikivel való kapcsolatáról: „Úgy érzem, felnőttem Viki mellett. Okos, érett nő, aki tudja, mit akar. Három évvel ezelőtt, szépen lassan alakult szerelemmé a viszonyunk. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Vikivel egymásra találtunk.”

Azóta szakítottak, Ihost kezdetben megviselte a dolog, bár szokásához híven már pozitívabban látja a helyzetet. „Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha megszűnne a világ, és elmúlna minden érzés. Mennyivel könnyebb lenne. Optimista ember vagyok, olyan, aki gyorsan túlteszi magát mindenen, ezért másnap, amikor felkeltem, már sokkal derűlátóbb voltam.”

„Várható volt a szakítás, mégis azt hittem, nem fog bekövetkezni. Nem azért hagytuk el egymást, mert a képbe jött egy harmadik, vagy mert ne lennénk szerelmesek.” Mondta József.

„Szerelemből engedtem el, mert nem tudom megadni neki azt, amire vágyik. A gyermekeket... Nem lehetek annyira önző, hogy megfosszam a világ legcsodálatosabb élményétől. Ennek a kapcsolatnak vége, nincs tovább. Barátságban váltunk el, telefonon tartjuk a kapcsolatot .”

„Azt hiszem, nekem az a sorsom, hogy egyedül öregedjek meg. Ennyi idősen nem egyszerű ismerkedni. A velem egykorú hölgyeknek túl fiatalos a lelkem, a zsenge lányokkal pedig csak befürödnék. A jósnő is megmondta: egyedül fogok meghalni.” Sóhajtotta Ihos József.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását