2024. május 21. - Konstantin

Lezárták a késelési ügy nyomozását

A rendőrség lezárta a nyomozást a kazincbarcikai késelés ügyében és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek - tájékoztatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője kedden az MTI-t.
2009. november 24. kedd 09:45 - HírExtra
A Borsod megyei településen az idén nyáron késeltek meg egy 18 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe.

Dobi Tamás az ügy kapcsán emlékeztetett arra, hogy a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya által végzett nyomozás adatai szerint a kazincbarcikai fiatalember csoportos garázdaságot követően távozott egy helyi szórakozóhelyről június 13-án hajnalban. Azt követően két autóssal keveredett vitába, az egyik esetben megcsapkodta, míg a másik esetben megrugdosta a járművet.

Utána belekötött két helyi férfiba is, akikkel szóváltásba keveredett. A vita következtében egy 26 éves helyi férfi megszúrta a fiatalembert, aki életveszélyes sérülést szenvedett és kórházba szállítása után meghalt. A tettes elmenekült a helyszínről - tette hozzá a helyettes szóvivő.

A rendőrség a bűncselekmény elkövetésétől számított egy héten belül őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte a 26 éves gyanúsítottat. A halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás vádemelési javaslattal befejeződött, a nyomozás iratait a rendőrség megküldte az ügyészségnek - mondta Dobi Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását