2024. április 27. - Zita

Tucatnyi feljelentés

Tizenkét emberrel szemben tett feljelentést az ügyészségen hivatalos személy elleni erőszak miatt a rendőrség a szombati melegfelvonuláson történtek miatt - közölte a BRFK szerdán.
2008. július 9. szerda 18:23 - Hírextra
A tizenkét feljelentés ügyében a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le az eljárást - tartalmazza a rendőrség honlapján közzétett közlemény.

Mint írják, további három emberrel szemben indult eljárás a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, hat ellen jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt. Utóbbiak közül két esetben 30 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki.
Garázdaság vétsége miatt további 29 ember ellen indult eljárás.

A közlemény kitér arra is, hogy a rendőrség 15 tagú nyomozócsoportot hozott létre a jogellenes cselekedeteket elkövetők felderítésére. A rendőrségre érkeztek bejelentések, amelyeket minden esetben ellenőriznek.

A rendőrségi közleményben szereplő 50 ember mellett hét ember szabálysértési ügyében kedden már döntött a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Négy embert - közülük hármat jogerősen - rendzavarás miatt pénzbírsággal sújtottak, három ellen megszüntették az eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását