2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Egy szexvideó Pamela Anderson-ról

Pamela Anderson mindig is a testével hódított, így nem meglepő, hogy egy szexvideó is napvilágra került róla. Azonban most emiatt kénytelen magyarázkodni a fiainak - ráadásul nem a legjobb módszerrel.
2009. november 20. péntek 14:33 - HírExtra
Mindenki tudja mit hozhat egy szexvideó egy hírességnek: címlapokat, pénzt, pletykát - vagyis még több hírnevet, ami számára a fennmaradáshoz elengedhetetlen. Valószínűleg ilyen célból került közszemlére „véletlenül” Pamela Anderson szexvideója Tommy Lee-vel. Csakhogy most egy nem várt probléma vetült fel ezzel kapcsolatban: valahogy el kell magyaráznia a 12 és 11 éves fiának, hogy miért is került ilyen dolog videoszalagra.

Pamela azonban egy nagyon rossz megoldást választott: - Azt mondtam nekik, hogy anyu és apu nagyon szerették egymást, és mindezt videóra is vették - mondta egy műsorban. El tudjuk képzelni, hogy mennyire hülyének nézhetik a kamasz, amerikai gyerekek az anyjukat egy ilyen bejelentés után? Az csak ráadás, hogy az anyuci amúgy is abból él, hogy a melleit mutogatja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását