2020. október 28. - Simon, Szimonetta

Hoppá! A Barátok közt sztárja visszatér az RTL Klubra!

Sorozatsztárból sztárműsorvezető – valahogy így kell elképzelni az átlag magyar celeb evolúcióját.
2009. július 21. kedd 08:49 - HírExtra
Van azért abban valami egészen szomorú, hogy pontosan tudjuk, ki az az Emma a Barátok köztből. Marenec Fruzsina öt éven keresztül boldogította hihetetlen színészi játékával az ország legigénytelenebb szappanoperájának nézőit. Nemrég azonban kiírták a sorozatból, ki tudja, miért. Visszatérésére azonban nem kellett sokat várni: az RTL Klub másik különösen primitív műsorában, a fantáziadús névvel ellátott 06-91-33-55-33 nevű betelefonálós játékának műsorvezetőjeként láthatjuk viszont!

„Váratlanul ért a felkérés, de nagyon örülök a lehetőségnek. Vonzott a műsorvezetés, mint újdonság, és nagyon vártam már, hogy kipróbálhassam magamat egy teljesen más szerepben” – magyarázta boldogan Fruzsina, akinek így már nem kell a munkanélküli színészek egyre népesebb táborát erősíteni. „A játék konferálása teljesen más jellegű feladat, mint a színészi munka volt. Elsősorban számomra az a szokatlan, hogy míg a Barátok köztben előre megírt szövegekkel dolgoztam, itt perceken keresztül a saját gondolataimra kell hagyatkoznom” – mesélte Fruzsi. Azért az fura, hogy legnagyobb problémaként a saját gondolatait említi a lány…

Vajon hogy boldogult Marenec a próbaadással? Ebben a Fókusz-riportban megleshetjük egy-két pillanatra a próbálkozásait:

Hanem pánikra semmi ok, van, aki megmutatja Marenecnek a szakma rejtelmeit: az újoncnak Valkó Eszter mutatta meg a stúdiót és a technikai berendezéseket.

„Szerencsére örömmel fogadtak leendő kollégáim, kedvesek, közvetlenek voltak velem. Boldogan tapasztaltam, hogy ez a csapat ugyanolyan vidám élőben, mint amilyennek a tévéképernyőn keresztül tűnt. Eszter lelkesen vezetett végig a stúdióban, Szakál Miki pedig igyekezett a legjobb tudása szerint felkészíteni, még a váratlan helyzetekre is! Jó köztük lenni, és várom az első munkanapomat" – mondta az RTL Klub következő Pokrivtsák Mónikája.

Mit is mondhatnánk minderre? Mi is nagyon várjuk az első adást, melyben valószínűleg egy ötbetűs szót kell majd kitalálni. Nekünk rögtön van is egy tippünk: IGÉNY…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását