2024. április 28. - Valéria

Törőcsik Mari visszatért!

Törőcsik Mari felépült betegségéből, és most a nagy visszatérésre gyakorol. A Nemzet Színésze négy nap múlva ünnepli 74. születésnapját.
2009. november 19. csütörtök 11:59 - HírExtra
Törőcsik Mari, a nemzet színésze egy esztendővel ezelőtt még élet s halál között lebegett, ám immár egészséges, mi több életerős, régen elmúlt már a Kútvölgyi kórház intenzív osztályának a baljós, fenyegető közelsége. Rendkívül nehéz időszakon van túl, de ismét ugyanaz az erős asszony, akit évtizedeken keresztül ismerhettünk.

Immár több száz kilométert autózik Velemi otthona, Kaposvár és Budapest között, olvasópróbákra jár, a Nemzeti Színház januári bemutatójára gyakorol. A Blikknek Kaposváron sikerült utolérnie.

„ Nagyon hálás vagyok a kaposvári közönségnek. Tudtam, hogy nagyon várnak, de bizony féltem, hogyan fogadnak. Attól tartottam, egy olyan Csiky-féle Nagymamát várnak tőlem, de Marguerite Duras darabjában az anya figurája sokkal bonyolultabb és keményebb. De nagyon örülök, mert nagy szeretettel vannak irántam, sikeres az előadás.” Mondta a nemzet színésze.

„Igyekeznek úgy szervezni az előadásokat, hogy ne kelljen sokat vezetnem, pár estét egymás után játszom, s olyankor itt vagyok Kaposváron. Mérhetetlen szeretet és tehetség vesz itt körül engem, s most már nem is érzem olyan fárasztónak a munkát. A próbaidőszak bizony nagyon megterhelő volt, hiába igyekeztek úgy beosztani, hogy míg mások nyolc órát próbálnak, nekem csak hatot kelljen. „ Közölte a színésznő.

Törőcsik Mari négy nap múlva ünnepli 74. születésnapját. Isten éltesse!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását