2024. április 20. - Tivadar

Cini mellei legyőzték Claudiáét

Zalatnay Saroltát nem lehet legyőzni. Még mindig az ő meztelen képei a legkeresettebbek -legalábbis a Playboy eladási adatok alapján. Bár Liptai Claudiával nagy hírt csapnak, de neki sem volt esélye.
2009. november 18. szerda 12:59 - HírExtra
Egy férfimagazin olvasóközönségét leginkább a címlap fogja meg. Ha egy dögös meztelen nő van rajta, akkor a lap átlagos olvasóközönsége nagy eséllyel megveszi. Ha egy annyira nem dögös, de híres meztelen nő, akkor sok olyan ember is megveszi, akik általában nem vásárolják az adott sajtóorgánumot. És ők vannak többen - ezért is olyan közkedveltek a lemeztelenített sztárok..

Cini melleire és egyéb testrészeire eddig majdnem kilencvenezren voltak kíváncsiak - legalábbis ennyien vették meg a Playboy aktuális lapszámát, amiben ő volt. 2001 óta ezt senkinek sem sikerült megdöntenie - még a sokat harangozott Liptai Claudiának sem. Sőt belőle nem is nyomtattak annyi lapszámot, amennyivel ez lehetséges lett volna. Címvédése jeléül pedig barátai megajándékozták egy playboy-os tortával.

– Büszkeséggel tölt el, hogy nem dőlt meg a rekordom – mondta a Borsnak Cini.

– Más világot élünk, s mögöttem egy több évtizedes, sikeres karrier állt, amikor igent mondtam a Playboy felkérésére. Claudia sorozata egyébként gyönyörű, ő nem mindennapi nő, de nincs annyira a köztudatban, hogy olyanok is megvegyék miatta a lapot, akik egyébként soha nem vásárolnák meg – tette hozzá az ünnepelt.
Forrás: Bor
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását