2024. április 18. - Andrea, Ilma

Vona: tudatosan hergelik a cigányokat a Jobbik ellen

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint "tudatosan szítják és hergelik a cigányságot" az új magyar gárda és a párt ellen.
2009. november 17. kedd 18:53 - HírExtra
Vona Gábor a Sajóbábonyban történtek miatt érkezett a településre. Annak a véleményének adott hangot, hogy téves és riogató megjegyzések keltek szárnyra a borsodi városban. Ő maga is beszélt a település utcáján helyi lakosokkal, akik azt mondták: - bár megnevezni nem tudják, kitől hallották - mégis úgy tudták, a gárdisták "gyilkolni jönnek Sajóbábonyba".

Sőt ezek a roma emberek azt hiszik, hogy a korábbi romagyilkosságok elkövetői is gárdisták voltak, mindez pedig egyértelműen bizonyítja, tudatos provokáció történt - állította.
Azt mondta, bebizonyosodott, hogy az elmúlt 20 év cigánypolitikája csődöt mondott.

A cigányságot arra használták, hogy négy évente olcsón - néhány konzervért megszerezhető - szavazóként funkcionáljanak. Állítása szerint a cigányság 80-90 százaléka teljes mértékben a törvényen kívül él. A parlamenti pártok egyikének sincs elképzelése, hogyan oldják meg ezt a problémát: sem valódi szándékuk nincs erre, sem koncepciójuk. A cigány kisebbségi önkormányzatok pedig csak arra voltak jók, hogy eltüntessék a felzárkóztatásukra szánt milliárdokat - vélte.

A gárda addig lesz a kistelepüléseken, amíg erre a helyzetre nem találnak megoldást. A gárda soha nem sértett törvényt, nem ez a célkitűzése - mondta a sajtótájékoztatón.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Füsti
2009. november 17. 19:46
Vonának igaza van.A Jobbik és az új Magyar Gárda az utolsó esélyek egyike a békés megoldásra.

Ebben a helyzetben a magyarérzemű cigányokat sajnálom a legjobban,mert rajtuk csattan majd a legnagyobbat az ostor, ha bejön a politikai elit számítása és polgárháború lesz.
galamb tamás
2009. november 17. 19:16
Hees megyében is ez van, amagyark már rettenek a cigányokól! Tisznánán s körül lehetne nézni, kideríteni a cigányok-rendőrök-sztár ügyvédek haverjainak kapcsolatát! Komoly cikk lenne! A Horvát familia ott is meglincselt egy rendőt 3-4 éve, seílyosztáskor a polgármestri hivatal előtt! Most tettesek anyja a hivatalban dolgozik!
galamb tamás
2009. november 17. 19:10
Ezeke a buta cignyokat igazából a hergelte hogy a parasztok hogy mernek egyálltalán kiállni a dolgakért! Hozzászoktak hogy a sitt után kiályok lettek a cgók között, és mivel a kissebb falvakban gyenge a rendőrség.......a cigányk meg a sitten mást se csináltak csak a korlátaikat fezegették, megtörték a parasztokat(főleg hogy a zsidó törvény is velük van)! Szóval nem kell csodálkozni hogy a tetves cigányok szába basznak minket,gyerekeinket,szonainkat!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását