2024. április 29. - Péter

Betörőbandát fogtak el - egy éves nyomozás gyümölcse

Hétvégi házakat, tanyákat, lakásokat, családi házakat, telephelyeket fosztogatott Heves megyében az a betörőbanda, amelyet közel egy évig tartó nyomozás után füleltek le a füzesabonyi rendőrkapitányság nyomozói - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a rendőrség.
2008. június 9. hétfő 15:28 - Hírextra
A négy mezőszemerei férfi, akik közül a legfiatalabb 21, a legidősebb pedig 38 éves, 2007. nyara óta mintegy 1,5 millió forintnyi kárt okozott a tulajdonosoknak - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A betörök mindent vittek ami mozdítható volt, műszaki cikkek, fémtárgyak és ruhanemű mellett, mezőgazdasági gépeket is zsákmányoltak, sőt takarmányt és vetőmagot is loptak, utóbbit, mintegy 300 ezer forint értékben - tette hozzá Soltész Bálint.

A négy férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt indított eljárást a füzesabonyi rendőrkapitányság. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - mondta a referens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását