2024. május 14. - Bonifác

Íme, a világ legszebb bunyósa!

Lemondott címéről pénteken Miss England. Saját állítása szerint azért adta vissza a júliusban elnyert koronát, hogy nyugodtan küzdhessen nevének tisztázásáért, miután egy féltékenységi veszekedést követően ököllel arcba vágta egyik riválisát egy manchesteri éjszakai klubban.
2009. november 8. vasárnap 07:16 - HírExtra
A brit média szerint Rachel Christie-t sokkal inkább nyomatékosan rábeszélték a verseny szervezői, hogy mondjon le a címéről a kínos incidens miatt. A sajtóhírek szerint a 21 éves lány Miss Manchesterrel szólalkozott össze a mulatóban. A vita tárgya egy Tornado művésznevű izompacsirta volt. A fekete férfi polgári neve David McIntosh, a király haditengerészet tagja, és fellépett a Gladiátorok című tévés programban. Miatta kaptak össze a lányok.

A brit bulvársajtó szerint a háttérben egyszerű féltékenység van. Miss England barátja ugyanis Tornado, de az izompacsirta Miss Manchesterrel is randizott. Állítólag Manchester szépsége a férfitól kapott elég provokatív sms-t mutatta meg Anglia szépségének, aki ettől kiborult, majd ököllel arcba vágta riválisát, a 24 éves Sara Beverley Jones-t.

A mulatóban vették őrizetbe a kiérkező rendőrök a 21 éves "királynőt" , akit később óvadék ellenében elengedett a bíróság, amely 2010 januárjára tűzte ki az ügy tárgyalását. A manchesteri hatóságok szerint a "város szépségét" kórházba kellett vinni, mert az ütés következtében megsérült ékessége, az arca, de már rendben van, és hazaengedték.

Rachel Christie, a tettes, aki júliusban lett Miss England a verseny történetének első fekete győzteseként, az egykori 100 méteres brit futó olimpiai bajnok, Linford Christie unokahúga. Ő maga is atletizál. A hétpróbára és a 400 méteres síkfutásra specializálódott, és azt remélte, hogy benne lehet a brit atléta csapatban a 2012-es londoni olimpián.

Christie visszalépése miatt a júliusi verseny második helyezettje vehet részt a decemberi dél-afrikai Miss World versenyen Anglia színeiben. Ő sem akárki. A neve Katrina Hodge, a brit hadsereg tizedese, Irakban szolgált, és az ott tanúsított bátorságáért kitüntetést is kapott.

Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását