2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ismerjük meg Xantus Barbara vagináját!

A gyönyör, és az élet kapuja a vagina. Xantus Barbara is így gondolhatja, aki megalapította a vaginaklubot, ahol nincs helye gátlásoknak.
2009. november 5. csütörtök 13:26 - HírExtra
Világszerte nagy sikert aratott a Vaginamonológok című könyv, amelynek már a színpadi átiratát is játsszák az amerikai színházak, hatalmas nagy sikerrel.

A művészek saját magukról beszélnek, mindezt fiktív karakterek bőrébe bújva. A részben a szereplők improvizációjára építő színdarabot hazánkban Moravetz Levente rendezésében láthatja a hazai közönség, november 21-től havi rendszerességgel kerül bemutatásra, a Broadway Színházban.

Többek között Nyertes Zsuzsa, és Xantus Barbara is szerepelnek a darabban, akiknek korábban nem volt szerencséjük egymáshoz. Ám annyira kitárulkoztak egymásnak, hogy immár rendszeresen tartják egymással a kapcsolatot.

"Jó, ha az ember játszani tud a testével és a lelkével" – vallotta be Xantus, aki minden gimnazista lányt beültetne az előadásra, hiszen szerinte a darab egy felvilágosítással is felér. Az egykori Playboy nyuszi nem szokott a szexuális életéről mesélni, most azonban kivételt tesz, akár a saját vaginájáról is nyilatkozna.

"Abszolút ő a főnök! Ezen nincs mit tagadni, hiszen valamennyien az értékeink által élünk" – magyarázza Barbara, aki szerint a gátlások levetésekor eljuthatunk egyfajta lelki orgazmushoz.

Az előadás végén a publikum részt vehet a Xantus művésznő által alapított Vaginaklub összejövetelén, melyen a néző alkotóvá válik, és bárki elmondhatja a véleményét a témáról, akár a saját vulváján keresztül.

(képünk illusztráció)

Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását