2024. május 18. - Erik, Alexandra

Bob Dylan sosem hallott száma

Érdemes tévét nézniük Bob Dylan rajongóinak: a Magyarországon is vetített NCIS című sorozat egyik új epizódjában ugyanis egy még soha nem hallott, 1965-ből származó Dylan-dal hallatszik majd fel.
2009. október 30. péntek 07:25 - HírExtra
A California című szám a Bringing It All Back Home album munkálatai során készült 1965-ben, de még soha nem hangzott el. A lemez - amely az énekes ötödik amerikai albuma volt - az elektronikus hangszerek "bevetésének" köszönhetően stílusváltást jelentett Dylan zenéjében. A Bringing It All Back Home olyan dalokat tartalmazott, mint Subterranean Homesick Blues, a Mr Tambourine Man, az It's All Over Now, Baby Blue vagy éppen az It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding).

A nagyközönség előtt ismeretlen Californiát az Egyesült Államokban a hetedik évadát taposó, nagyjából 20 milliós nézettséggel futó sorozat november 3-i epizódjában hallhatják az amerikai nézők - a többi országban még egy kicsit várni kell a kiadatlan dalra.
A tengerészeti helyszínelők ügyei más zenészeket is megfogtak, Dylan mellett korábban Norah Jones, Sheryl Crow és Joss Stone is adott már a sorozatnak olyan zenéket, amelyeket korábban nem hallhattak a rajongók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását