2024. május 3. - Tímea, Irma

Visszatérő illegális szemétlerakás

Büntetőeljárás indult Miskolc külterületén, a Bábonyibércen tapasztalt visszatérő szemétlerakás és egyéb környezeti problémák miatt.
2009. október 26. hétfő 10:56 - HírExtra
Az illegálisan lerakott szemetet az egyik köztisztasági cég bevonásával bár elszállították, a helyzet nem rendeződött, hiszen - eddig ismeretlenek - továbbra is újra odahordják és lerakják a területen a hulladékot.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészséghez eljuttatott beadvány alapján a főügyészség nyomozást rendelt el hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt ismeretlen személy ellen – tájékoztatta a napilapot Martossy György ügyészségi szóvivő.

Az ügyben az eljárást a miskolci ügyészség folytatja, már bekérték a mezőgazdasági szakigazgatási hivatal élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi igazgatóság, az ÁNTSZ és a miskolci polgármesteri hivatal építési és környezetvédelmi osztályának szakvéleményét. A nyomozás határideje egyelőre két hónap.

"Ezért a cselekményért 3 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják az elkövetőt" - olvasható az Észak-Magyarországban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását