2024. május 14. - Bonifác

Megölte élettársát, előzetesben csücsül

Előzetes letartóztatásba helyeztek Győrött egy 51 éves hajléktalan férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte 46 éves élettársát - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
2009. június 12. péntek 14:58 - HírExtra
Mindkét hajléktalan alkoholizáló életmódot folytatott, a férfi részegen többször megverte a nőt. A hajléktalanszállás felé tartva a múlt hétvégén ismét összevesztek, s a szóváltás tettlegességig fajult. A férfi annyira összeverte és összerugdosta élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kálmán Gabriella hangsúlyozta: az idegenkezűségre utaló sérüléseket, belső vérzéseket a hatósági boncolás fedezte fel. Az ügy ugyanis másként kezdődött - tette hozzá.

A bejelentést június 6-án hajnalban maga a gyanúsított tette, mondván, az asszony nem ad életjelet az 1-es számú főút mellett, mert előző este erősen ittas állapotban kerékpárjával többször elesett.

A helyszíni szemle során bűncselekményre utaló körülményt egyértelműen nem lehetett megállapítani. A fordulatot a hatósági boncolás hozta az ügyben. A bűnügyi osztály igazságügyi orvos szakértő bevonásával nyomban megkezdte az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást. Ennek eredményeként derült ki, hogy valójában mi is történt.

A büntetett előéletű férfi először tagadta a történteket, a bizonyítékok hatására azonban beismerő vallomást tett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását