2024. június 9. - Félix

Románok elleni támadás

Rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellene a rendőrség, mert valaki szombatra virradóra betörte egy román tulajdonban álló battonyai ház ablakát.
2009. október 26. hétfő 11:39 - HírExtra
Albert István elmondta: a lakatlan ingatlan postaládájában egy iratot is talált tulajdonosa, aki egyébként szombaton bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást és vizsgálja, hogy van-e összefüggés az ablak betörése és postaládában talált papír tartalma között.

A BEOL hétfőn arról számolt be, hogy a postaládában talált A/4-es lapra rajzolt Nagy-Magyarországot ábrázoló térképre valaki azt írta: "Ti szemét románok, nem volt nektek elég Erdély, még erre a kis megmaradt területre is betörtök?! Addig nem nyugszunk, míg a Kárpátokon belül románok fognak élni. Honvédelmi csoport". A lap aljára pedig ezt írták: "Vesszen Trianon!!!!".

A BEOL emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években több száz ingatlant vásároltak meg romániaiak Battonyán. Az épületek egy részét felújították és lakják is. Mások pedig időnként járnak át a városba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. október 26. 12:23
Ácsi!
A cikkből nem derül ki, hogy román NEMZETISÉGŰEK, vagy román ÁLLAMPOLGÁROK, - akik magyar anyanyelvűek is lehetnek. Ezzel kapcsolatban igen nagy a sötétség sok MAGYAR fejben.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását