2024. április 26. - Ervin

A Chelsea benyújtotta fellebbezését

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Chelsea benyújtotta fellebbezését a nemzetközi szövetség (FIFA) szeptemberi döntése ellen, amellyel a szervezet a következő két átigazolási időszakból kizárta a klubot.
2009. október 19. hétfő 20:28 - HírExtra
Peter Kenyon ügyvezető igazgató hétfőn jelezte, hogy a múlt hét végére állították össze a szükséges iratokat, és még pénteken elküldték a fellebbezést a FIFA-hoz. A sportvezető nem tudja, hogy a szövetség foglalkozik-e ügyükkel még a januári átigazolási időszak nyitánya előtt.

A FIFA azért büntette meg szeptember elején a Chelsea-t, mert 2007-ben, Gael Kakuta leigazolásával kapcsolatban vitába keveredett a francia Lens csapatával, arra ösztönözte ugyanis a fiatal francia csatárt, hogy szegje meg a Lens-szal érvényes megállapodását és igazoljon Londonba.

Az angol csapat jelen állás szerint legközelebb 2011 januárjában szerződtethet új labdarúgót, s 130 ezer eurós kártérítést kell fizetnie a Lens-nak.
A FIFA egyúttal 780 ezer euró megfizetésére kötelezte Kakutát, valamint négy hónapra eltiltotta őt a futballtól.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását