2024. május 2. - Zsigmond

Németh nélkül a magyar kezdőcsapat

Németh Krisztián nincs a legjobb erőállapotban, ezért Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi edzője csak csereként számít rá a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságának pénteki bronzmérkőzésén.
2009. október 16. péntek 14:40 - HírExtra
A Costa Rica elleni találkozón a Liverpool AEK Athénban játszó támadója helyén az elődöntőben gólt szerzett Futács Márkó kezd majd Simon András mellett.

"Németh Krisztián jelezte, hogy a fertőzését követően úgy érzi, még nem százszázalékos a fizikai állapota, ezért határoztam úgy, hogy ezúttal nem jelölöm a kezdőbe, ugyanakkor annak lehetőségéről nem kell lemondanunk, hogy a csatár a végjátékban pályára lépjen, hiszen sérülés nem akadályozza a játékban - mondta el az mlsz.hu-nak a vezetőedző. - Hasonló a helyzet Simon Ádámmal, aki szintén nem tökéletesen egészséges a két nappal ezelőtti gyomorrontását követően, ő is a kispadon kap helyet."

A korábban valószínűsített összeállításhoz képest egy változás van még, a Ghána ellen nagyot hibázott Présinger Ádám helyett Zámbó Bence játszik majd bal hátvédet. A csapatba visszatért a Ghána ellen eltiltott Koman Vladimir és Szekeres Adrián is.
A mérkőzés Kairóban 17 órakor kezdődik.

A magyar kezdőcsapat:

Gulácsi Péter - Szekeres Adrián, Debreceni András, Szabó János, Zámbó Bence - Gosztonyi András, Korcsmár Zsolt, Kiss Máté, Koman Vladimir - Futács Márkó, Simon András

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását