2024. május 20. - Bernát, Felícia

Gesztesi exe okozta a válást?

Most végre kiderül, mi rontotta meg Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatát, ami nem kevesebb, mint nyolc évig tartott és egy közös gyermekük is született.
2009. október 16. péntek 08:36 - HírExtra
Élete egyik legnagyobb kudarcának tartja Liptai Claudia, hogy alul maradt Gesztesi Károly előző életével szemben – vallota meg Joshi Bharatnak a Mokka műsorvezetője. Claudia utalt arra, hogy férje volt élettársa, Niki közelsége megkeserítette az életét, és állandó megalkuvásra kényszerítette.

Bizony úgyfest, hogy megint az ex szólt közbe egy idillinek induló kapcsolatba, pedig nem mondhatja senki, hogy a címlaplány-műsorvezető nem volt türelmes volt férjével és annak ex-élettársával. Ugyanis Liptai Claudia nyolc évig tűrte, hogy Gesztesi Károly és volt élettársa, Nikolett nem tudott elszakadni egymástól, derült ki a színésznő Joshi Bharatnak adott interjújából. Annak idején, még idilli hangulatú, közös fotók is készültek Gesztesiről és volt társáról, amint két fiukkal nyaralnak, miközben Claudia a Mokka reggeli műsorát vezeti.
A napokkal ezelőtti beszélgetésben Joshi Bharat arról érdeklődött, hogy Claudia miben reménykedett kapcsolatának nyolc éve alatt.

„Én sem tudom. Valószínűleg az erőmben. Nekem a legnagyobb kudarc, hogy ezt a csatát nem nyertem meg, és mindig alul maradtam az előző élettel szemben. És ez bosszantott. De már nem akarok attól félni, hogy a szerelmem, ami a kezemben van, elillan, és állandóan húzd meg ereszd meg helyzetben vagyok. Nem kellenek a megalkuvások. Nem akarok még egyszer ilyen helyzetbe kerülni” – mondta Liptai a műsorban.

Joshi Bharat úgy érzi, hogy Liptaival élete egyik legőszintébb beszélgetését folytatta.

„Claudia bátran szembenézett a helyzetével, és bevallotta önmagának, hogy nem működik a párkapcsolata. Náluk a férfi-női fejezet véget ért, de ahogy őket ismerem, a kislányuk, Panka ebben a helyzetben nem fog sérülni: intelligens emberek, akik meg tudják oldani a problémáikat.”

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását