2024. május 16. - Mózes, Botond

Jacko-gyilkosság!?

Ahány lap, annyi állítólagos elkövető. A bulvárújságok naponta állnak elő újabb gyanúsítottakkal, akik a feltételezések szerint Michael Jackson haláláért felelősek.
2009. július 16. csütörtök 10:30 - HírExtra
„Kihallgatja a rendőrség Jackson bőrgyógyászát.” – ezzel a címmel jelentetett meg egy írást a Bors, melyben részletesen taglalja, Jacko halálának meglehetősen furcsa körülményeit. A bulvárlap értesülései szerint a rendőrség immár bűnügyként, egészen pontosan gyilkosságként kezeli a popkirály halálát, s a minap kihallgatta dr. Arnold Kleint, a sztár egykori bőrgyógyászát.

A Jackohoz sok éven át igen közel álló Kleinből akár gyanúsított is válhat, ugyanis „óriási szerepe volt a művész kezelésben” – idézte a Bors a brit The Sun alapján Ed Winter nyomozó nyilatkozatát. Klein, akit a rossz nyelvek nem csak Jacko halálával, hanem gyermekeivel is összefüggésbe hoznak (ő lenne az állítólagos apa?) közel húsz évig kezelte az énekest.

Maga a bőrgyógyász persze minden vádat tagadja a gyilkosság vádját: „Minden megtettem, hogy Michael jó állapotban legyen és jól érezze magát.” nyilatkozta és sokat sejtetően hozzátette: a pop királya kéthavonta vetette alá magát újabb és újabb plasztikai sebészeti beavatkozásoknak.

Hogy a doktornak végül sikerül-e tisztáznia magát, az egyelőre kérdéses, mindenesetre tény, hogy a bűnüldöző szervek gyanúja szerint nem ritkán méregerős nyugtatókkal tömte a sztárt, a recepteket pedig mindenféle álnevekre állította ki.

Egészen másfajta információk alapján ír Jacko haláláról a legfrissebb Blikk. A legnagyobb példányszámú hazai bulvárlap úgy tudja, az énekes vesztét bizonyos dr. Conrad Murray okozta, akia híradások szerint szintén Jacko egészségi állapotáért felelt.

A doki állítólag méregerős gyógyszereket adott be a sztárnak, s a lakásán talált bizonyítékok alapján már emberölés bűntettével gyanúsítják. Érdekesség, hogy a Blikk Murray kapcsán ugyanarra az Ed Winter nevű Los Angeles-i halottkémre hivatkozik, mint a Bors, bár cike végén szintén megemlíti dr. Kleint, mint lehetséges felelőst Jacko halálában.

A sajtó tehát továbbra is csak találgatni tudja ki és/vagy mi okozta Michael Jackson végzetét. a hírek alapján még az sem zárható ki, hogy a popkirály haláláért több személy is felelősségre vonható. Egy biztos: megnyugtató információk csak néhány nap múlva, a toxikológiai vizsgálatok lezárulta után várhatók.
Forrás: Bors/Blikk/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását