2024. május 3. - Tímea, Irma

Csonka Pici az ország legszínesebb egyénisége

A Jack Daniel 159. születésnapja alkalmából megrendezett celebbulin megválasztották az ország legszínesebb egyéniségét: a győztes Csonka Pici lett.
2009. október 14. szerda 08:55 - HírExtra
Egy internetes szavazáson szavazhattak két hétig az olvasók arról, hogy kit tartanak a legszínesebb magyar sztáregyéniségnek. Az illető lehet műsorvezető, modell, énekes avagy színész. A Jack bácsi születésnapja alkalmából megrendezett partin végül az ország Picije vitte el a prímet.

– Annyi mindent csinálok egyszerre, most jelenleg három különböző dologgal foglalkozom, ha ezek valamelyike nem lenne, szó szerint csonka lennék. Még sok mindent ki szeretnék próbálni az életben, annyi mindent nem csináltam még, szeretném megvalósítani az álmaimat. – vallott nagy terveiről a sztár.

Majd bővebben is kifejtette:
– Rengeteg tervem van, összeszedem a régi bandát, és minél hamarabb egy új, igazi táncos show-műsort szeretnék csinálni. Valami újra vágyom a popszakmán belül is, már nem elégít ki, hogy csak énekelek, szeretném ezt egy show keretében megvalósítani.

A bulin Bandival mulatozott Dombovári Vanda, Horváth Éva, SP és Puskás Peti, Ada, Kustánczi Lia, Szorcsik Viki, Terecskei Rita, Mester Tamás, az Irigy Hónaljmirigy, Gönczi Gábor, Gáspár Laci és még sokan mások. Madár Vera férjével érkezett, és boldogan mutogatta a jegygűrűjét.

– Nászútra még nem volt időnk sajnos, valamikor a téli hónapokra tervezzük. Boldogok vagyunk a párommal, ami szerintem látszik is, gyerekeket is szeretnénk, de csak később. Nem sietünk el semmit – árulta el Vera.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását