2024. május 10. - Ármin, Pálma

Falusi Mariann szívesen szülne

Szívesen szülne, de ha az élet másként hozza, akkor sem esik kétségbe. Falusi Mariann többször beszélt már a gyermekvállalás témájáról. Arról azonban soha nem mesélt, hogy a lehetőség egyszer adott volt.
2008. május 4. vasárnap 08:20 - Hírextra
Számtalan hazai és külföldi példa bizonyítja, hogy negyven felett szülni nem lehetetlen dolog, sőt! Mariann azonban sokáig nem érzett késztetést rá.

- Azért nem szültem korábban, mert felelősségteljes ember vagyok, s egy gyermek huszonnégy órás szolgálatot igényel, egész embert kíván – magyarázta. – Aztán volt, amikor azt gondoltam: nem tudtam volna felnevelni úgy a gyermekemet, hogy mindent megkapjon. Többször elmondtam már azt is, hogy nem elhivatottságból vagyok szingli. Sosem mondanám azt, hogy inkább adok még egy koncertet, mint hogy gyermeket szüljek, de késztetést soha nem éreztem rá. Ötéves kapcsolatom idején egyszer megvolt a lehetőség a gyerekre, de úgy döntöttem, hogy nem akarom!

Vajon az örökbefogadás szóba jöhet az aranytorkú énekesnőnél?

- Egyedülállóként nem fogadhatok örökbe. Ezt a törvényt eltörölném, mert nem értek vele egyet: rengeteg házaspárt látok, akik viharos házasságban élnek. Ők jobbak lennének egy jól szituált szinglinél?

Küszöbön az anyák napja, és köztudott, hogy Mariann és az édesanyja bensőséges viszonyban vannak egymással. Így nem csoda, hogy az énekesnő olykor eljátszik a gondolattal: ha gyermeke születne, az édesanyja nevelési elveit követné.

- Anyu liberális szellemben nevelt, mindig figyelembe vette a véleményemet. Mindig vágyott egy unokára. Ha a bolygók állása úgy hozná, szívesen szülnék. De ha az életem másként alakul, akkor sem esem kétségbe. Azért, mert az ember egyedül van, még nem feltétlenül magányos, ettől nem is féltem soha.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását