2024. április 19. - Emma

Gruppenszex közben halt meg a Boyzone énekese?

Egyre több a rejtély Stephen Gately, a Boyzone énekesének halála körül. Lehet, hogy hármas szex után érte utol a halál?
2009. október 13. kedd 10:20 - HírExtra
Saját hányásába fulladt bele Stephen Gately – állítják többen, akik ott voltak a helyszínen, a Boyzone egykori tagjának mallorcai házában, ahol az énekes pénteken meghalt. A homoszexualitását nyíltan felvállaló énekes egy féktelen dorbézolás után, egy kanapén aludt el, és itt érte utol a halál. A holttestet kedvese, Andy Cowles találta meg szombaton, kora délután.

– Szörnyű állapotban találtak rá, iszonyatos volt Andynek. Azóta sem tért magához, hihetetlen, hogy Stephen meghalt – mondta az énekes egyik barátja a Daily Mailnek. A vallomásokból kiderül, hogy Stephen és párja hajnali fél ötkor távoztak a Black Cat klubból egy harmadik, bolgár férfivel. Az ismeretlen bolgárt állítólag Giorgónak hívják, és eltűnt, mire Andy felfedezte szerelme halálát. A rendőrség jelenleg keresi.

– Nem gondoljuk, hogy köze lenne Gately halálához, de reméljük, hogy szolgálhat némi információval. Gately furcsa pozícióban volt, mikor odaértünk, szemből rádőlt a szófára, mintha imádkozott volna – közölte az egyik nyomozó. A brit sajtó szerint a Boyzone-tag és partnere hármasban szexelt a bolgár fiúval. Már Gately volt zenésztársai is megérkeztek a helyszínre. Szeretnének Andy mellett lenni, mikor kiderül a boncolás eredménye, melytől azt remélik, hogy sikerül pontot tenni a rejtélyes halálügy végére.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását