2024. június 2. - Kármen, Anita

Séta és elemzés

Egy könnyű séta, majd elemzés volt a portugálok elleni szombati világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott péntek délelőtti programja.
2009. október 9. péntek 15:17 - HírExtra
A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint az elemzés során a Dánia-Portugália mérkőzés utolsó tíz percét helyezte a középpontba Erwin Koeman szövetségi kapitány. Azon a találkozón a portugálok 1-0-ás hátrányban óriási erőket mozgósítottak az egyenlítésért, amely végül sikerült is nekik. A játékosok ismét átértékelték a pontrúgásból kapott gólokat, főként Pepe Puskás Ferenc Stadionban szerzett fejesgólját "vették át" újra és újra.

A tervek szerint az együttes délután kisebb megemlékezést tart Fehér Miklós, a 2004. január 25-én elhunyt válogatott csatár mellszobránál, amely a mérkőzésnek is otthont adó Estádio da Luz előtt áll. Erwin Koeman 18 órakor sajtótájékoztatót tart, 18:30 órától pedig edzést vezényel a keretnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását