2024. március 29. - Auguszta

Liptai után ismét Rubint Réka lesz meztelen

Liptai Klaudia után újra Rubint Réka szerepelne a Playboy címlapján. Ez persze nem biztos, mint ahogy semmi se az, de találgatni azért jó dolog.
2009. október 8. csütörtök 12:39 - HírExtra
Liptai Klaudia „enyhén” retusált fotói után a Playboy Rubint Réka nevét dobatta be a köztudatba, mind szexéhes férfiak egy elkövetkező havi célpontját. Csakhogy Liptai sem volt egy világszám, sokan csak a botrány miatt vették meg az adott számot - sok kritika közül talán ez a legtalálóbb. Ám Rubint Rékát már három éve látta mindenki, aki akarta, és a szilikon formája úgyse nagyon változik. Akkor most miért? Ráadásul, az egész közel se biztos.

– Ha ugyanúgy meg tudnánk egyezni, mint a múltkor, minden további nélkül vállalnám - felelte kérdésünkre. – Az első fotózásomról nagyon kellemes emlékeim vannak. Nánási Pállal többször dolgoztunk együtt, s teljesen más érzés olyasvalaki előtt levetkőzni, akiben megbízom. Két gyermek és egy súlyos tüdőösszeomlás után minden nônek hatalmas erőt és önbizalmat adhat egy újabb sikeres sorozat. Én sosem vagyok tökéletesen megelégedve a testemmel, maximalista vagyok, ám az tény, hogy az elmúlt években sokkal érettebb lett az izomzatom, más lett az alakom - tette hozzá Réka.

A Playboy főszerkesztője sejtelmesen fogalmazott a lap terveiről. - Hetekkel ezelőtt valóban felvettük a kapcsolatot Rékával, de ha a mai napról beszélünk, ebben a percben nem tervezünk semmi ilyesmit - mondta a Borsnak Radnai Péter. – Azonban én soha nem mondom azt, hogy soha - tette hozzá.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását